Top 10 Coaching in Nieuwegein | Prijzen & Reviews (2024)

...

Vind de beste coaches van Nieuwegein bij Trustoo

Ben je op zoek naar een coach die je helpt bij persoonlijke of professionele uitdagingen? Zoek niet verder. Bij Trustoo vind je de beste coaches van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een personal life coach of een business coach in Nieuwegein, bij ons ben je er zeker van dat je een gekwalificeerde coach vindt die past bij jouw behoeften. Vergelijk vandaag nog vier offertes van coaches in Nieuwegein via Trustoo en kies de beste coach voor jou.

Trustoo heeft de top 10 beste coaches in Nieuwegein voor je op een rij gezet. Deze coaches hebben een gemiddelde Trustoo Score van 8.8 op basis van undefined reviews.

Wat is coaching?

Een coach is een professional die individuen of groepen begeleidt om persoonlijke of professionele doelen te bereiken. Dit varieert van het verbeteren van communicatievaardigheden tot het omgaan met stress of het maken van een carrièreswitch. Een coach gebruikt verschillende technieken en methoden om je te helpen inzicht te krijgen in jezelf, je gedrag en je keuzes. Daarnaast helpt een coach je om actie te ondernemen en veranderingen in je leven of werk te realiseren.

Waarom een professionele coach in Nieuwegein?

Je vraagt je misschien af waarom je een professionele coach in Nieuwegein zou inschakelen. Hier zijn een aantal redenen voor:

  • Perspectief: een coach biedt je een fris perspectief op uitdagingen en obstakels, en helpt je nieuwe oplossingen te vinden.
  • Doelgericht: een coach helpt je om duidelijke doelen te stellen en een plan te maken om deze te bereiken.
  • Verantwoordelijkheid: een coach houdt je verantwoordelijk voor je acties en beslissingen, wat je helpt om sneller vooruitgang te boeken.
  • Ondersteuning: een coach biedt je ondersteuning en bemoediging tijdens je reis, wat je helpt om gemotiveerd en gefocust te blijven.

Welke soorten coaching zijn er in Nieuwegein?

Coaching is een breed veld met veel verschillende specialisaties. Sommige coaches in Nieuwegein richten zich bijvoorbeeld op loopbaanbegeleiding, terwijl anderen zich specialiseren in gezondheidscoaching of relatiecoaching. Wat alle coaches gemeen hebben, is hun doel om je te helpen groeien en je potentieel te bereiken.

Bij Trustoo maken wij een onderscheid tussen persoonlijke en zakelijke coaching. Binnen deze twee categorieën zijn er nog veel meer specialisaties:

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching in Nieuwegein richt zich op het verbeteren van je welzijn en het stimuleren van persoonlijke groei. De coach biedt ondersteuning bij het aanpakken van uitdagingen zoals stress, relatieproblemen en gezondheidskwesties. Veelvoorkomende vormen van persoonlijke coaching in Nieuwegein zijn burn-out coaching, life coaching en gezondheidscoaching. Andere vormen zijn relatiecaoching, rouwcoaching en financial coahing.

Zakelijke coaching

Zakelijke coaching in Nieuwegein richt zich op het verbeteren van professionele prestaties en het vergroten van de effectiviteit binnen organisaties. De coach ondersteunt bij loopbaanontwikkeling, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en het optimaliseren van teamdynamiek. Veelvoorkomende vormen van zakelijke coaching in Nieuwegein zijn loopbaancoaching, managementcoaching en teamcoaching. Daarnaast heb je ook nog coaches voor ondernemerschap.

Tarieven van coaching in Nieuwegein

Hoeveel je betaalt voor coaching in Nieuwegein varieert sterk, omdat het afhankelijk is van verschillende factoren. Denk hierbij aan het type coaching en de ervaring van de coach. Gemiddeld liggen de tarieven van coaching tussen € 50,- en € 150,- per uur. Voor zakelijke coaching wordt vaak een hoger tarief gerekend dan voor persoonlijke coaching. Tarieven kunnen per uur of per project worden berekend en variëren ook op basis van de expertise van de coach. Voor een overzicht van de tarieven en om de top 10 coaches in jouw regio te vergelijken, vraag je eenvoudig offertes aan via Trustoo.

Ontdek de beste coaches in Nieuwegein met Trustoo

Trustoo maakt het eenvoudig om de juiste coach in Nieuwegein te vinden die aansluit bij jouw behoeften, of het nu gaat om persoonlijke groei of professionele ontwikkeling. Ons platform verbindt consumenten direct met lokale coaches in Nieuwegein, waardoor je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, ongeacht je persoonlijke of professionele situatie.

  • Eenvoudig zoeken: gebruik filters voor type coaching, locatie en beoordelingen om de perfecte match te vinden.
  • Betrouwbare beoordelingen: lees reviews van andere gebruikers om een weloverwogen keuze te maken.
  • Direct contact: neem rechtstreeks contact op met coaches om jouw behoeften te bespreken en een plan op te stellen.

Bij Trustoo staan we klaar om jou te verbinden met de beste coaches in Nieuwegein die precies passen bij jouw unieke behoeften. Ontdek vandaag nog hoe coaching je helpt om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen.

...

Top 10 Coaching in Nieuwegein | Prijzen & Reviews (2024)

FAQs

Wat kost een goede coach per uur? ›

Uurtarieven lopen uiteen en liggen voor particulieren gemiddeld rond de € 90 per uur en voor zakelijke klanten rond de de € 120 per uur. Tarieven zijn afhankelijk van niveau, vakgebied en de ervaring van de coach. Het kan dus zijn dat een gecertificeerde coach met meer opleidingsuren een hoger tarief vraagt.

Hoe zoek ik een goede coach? ›

Kenmerken goede coach: vertrouwen en veiligheid
  1. Een goede coach bouwt aan vertrouwen. ...
  2. Je bent objectief en neutraal. ...
  3. Dag ego, hallo client! ...
  4. Je bent menselijk en authentiek. ...
  5. Practise what you preach. ...
  6. Resultaatgericht communiceren. ...
  7. De juiste vragen op het juiste moment. ...
  8. Doorbreken van patronen door maatwerk.
Aug 3, 2020

Hoe duur is een life coach? ›

Life coaching is een specifiek type coaching dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van persoonlijke doelen. De tarieven voor life coaching kunnen variëren, maar gemiddeld kan je verwachten dat een life coach tussen de € 60,- en € 120,- per uur kost.

Is er veel vraag naar coaching? ›

Het aantal coaches in Nederland is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Er is veel behoefte aan coaching en begeleiding. En organisaties zetten ook steeds meer in op het psychisch welzijn van hun medewerkers. Daar is veel vraag naar professionals op het gebied van psychologie en coaching.

Wat kost 1 op 1 coaching? ›

Sommige vragen € 40,- per uur, anderen rekenen zonder blikken of blozen € 400,- of meer. Maar gemiddeld kost een uur coaching tussen de € 80,- en € 120,- inclusief btw als je het zelf bekostigt. Betaalt je baas, dan geldt vaak een hoger zakelijk tarief van circa € 120,- à € 180,- per uur.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een life coaching sessie? ›

Persoonlijke levenscoaching kost doorgaans €75 tot €200 per uur, met een gemiddelde van €120 per uur . Pakketten van vier sessies van 30 minuten kunnen $300 per maand kosten, terwijl programma's van acht sessies van 90 minuten tot $2.000 kunnen kosten. Corporate life coaches hebben doorgaans maandelijkse kosten tussen $ 750 en $ 1.000.

Hoe weet je of je een goede coach bent? ›

Een goede coach is positief, enthousiast, ondersteunend, vertrouwend, gefocust, doelgericht, deskundig, oplettend, respectvol, geduldig en een duidelijke communicator . 1.

Wat is een burn out coach? ›

Bij een burn-out coach ontdek je waar je stress van krijgt en hoe je beter kunt omgaan met stress. Het doel van het traject is vermindering van je spanningsklachten en zo snel als verantwoord is terugkeren naar werk of een andere levensinvulling.

Waarom zijn levenscoaches zo duur? ›

Continu leren: om hun effectiviteit te behouden moeten levenscoaches investeren in voortdurende professionele ontwikkeling, wat tijdrovend en kostbaar kan zijn . Zakelijke overhead: Onafhankelijke levenscoaches nemen vaak de zakelijke kosten op zich, waaronder marketing, verzekeringen en website-onderhoud.

Wat kost executive coaching? ›

Wat zijn de kosten van een executive coach? De gemiddelde tarieven van een executive coaching traject zitten tussen € 1.450 en € 3.450 exclusief BTW.

Wat verdient een ZZP life coach? ›

Als we kijken naar de Zzp coach salarisstatistieken in Nederland op 21 augustus 2024, dan maakt de vertegenwoordigde werknemer € 118.416; om preciezer te zijn is het salaris € 9.868 per maand, € 2.467 per week of € 64,92 per uur.

Wat is de grootste valkuil als coach? ›

Een van de grootste valkuilen is dat de gecoachte volledig de richting opgaat die de coach wil. Dat werkt uiteindelijk averechts: het gaat om de persoon van de gecoachte die straks, na dit traject, verder moet zónder u. Laat hem zelf zijn richting kiezen.

Wat zijn goede coach vragen? ›

Enkele coachingsvragen die je kan stellen zijn:
  • Waarover ben je tevreden vandaag? Wat gaat er al goed?
  • Op een schaal van 1 tot 10, waar zou je jezelf nu plaatsen?
  • Wat wil je behouden van de huidige situatie?
  • Wanneer, waar en met wie lukt het al?
  • Welke acties heb je al ondernomen? Wat is het effect hiervan geweest?
Apr 13, 2022

Wat verdient een coach per uur? ›

Het gemiddelde coach salaris in Nederland is € 45.882 per jaar of € 23,53 per uur.

Hoeveel kost een trainer per uur? ›

Over het algemeen ligt het gemiddelde tarief voor personal trainers in Nederland tussen de € 40 en € 100 per uur. Natuurlijk, zoals bij elke onderneming, hangt veel af van hoe goed je jezelf kunt verkopen en hoe uniek je diensten zijn.

Wat verdient een ZZP coach? ›

Hoeveel geld kan ik per maand verdienen als Zzp coach in Nederland? Het gemiddelde maandinkomen voor deze functie in Nederland varieert op basis van ervaring, kwalificaties en andere factoren. U kunt hoe dan ook verwachten ongeveer € 9.868 per maand te verdienen.

Hoeveel verdient een life coach per uur? ›

Het gemiddelde salaris voor een lifestyle coach (m/v) in Nederland is € 13,57 per uur. 42 salarissen doorgegeven, bijgewerkt om 26 juli 2024.

Wat kost een executive coach? ›

Wat zijn de kosten van een executive coach? De gemiddelde tarieven van een executive coaching traject zitten tussen € 1.450 en € 3.450 exclusief BTW.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5665

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.